blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG had-89
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
4
SLEDUJETE BLOG
Welcome !!!
naked-snake89



Mojich desať najobľúbenejších herných hrdinov
pridal naked-snake89 25.4. 2010 o 10:31

Po zhliadnutí ostatných blogov od užívaťeľov som sa rozhodol že aj ja vytvorím rebríček mojich naj herných hrdinov, jednak sa tam nachádzajú aj záporáci tak ku každému čo to napíšem.

 

10. Niko Bellic

 

Niko Bellic, bývalý vojak s Východnej Európy ktorý sa nasťahoval do Liberty City iba kôli bratrancovy Romanovy ktorý mu sľuboval krásny život v LC, no opak bol pravdou. Tento antihrdina mi prirástol k srdcu hlavne tým čím si prešiel keď bol vo vojne, pomsta za ktorou šiel aj cez mrtvoly a výborný dabing postavy.

 

 

9. Crash Bandicoot

 

Crash Bandicoot, tento nemý lišiak so mnou strávil stovky hodín vo skvelých hrách na PS1, krásne farebné prostredie a niekedy aj pekelne ťažké misie, na túto postavu mám iba pekné spomienky.

 

 

8. Gabriel Logan

 

Gabriel Logan, ďalší hrdina z čias PS1 éry, tento hrdina zachránil niekoľko krát svet pred vírusom z názvom Syphon Filter, stretli sme sa s ním aj v pokračovaniach na PSP ale kvalitou veľmi zaostávali.

 

 

7. Revolver Ocelot / Liquid Ocelot

 

Ocelot, tento zločinec sa objavil v sérii Metal Gear Solid, stál za všetkým čo sa v sérii udialo. Chcel zastaviť Patriotov no vybral si iný smer. Toto je postava ktorá má veľmi silnú charizmu a takto by sa mal správať káždý antihrdina, naozaj veľmi skvelo vymyslená postava, chvála veľkému Kojimovy :D

 

 

6. Ezio Auditore

 

Ezio, ďalší charizmatický hrdina, lámač ženských sŕdc a nemilosrdný zabijak v jednom. Pochádza z Talianska, z Florencie kde žil so svojou rodinou pokiaľ mu nevyvraždili otca a bratov. Pomsta však bola sladká...

 

 

5. Raziel

 

Raziel, mŕtvy upír ktorý prežil veľké utrpenie a stal sa len obyčajnou bábkou veľkých machinácií. Veľmi som mal túto postavu rád hlavne z prvej časti Soul Reaver na PS1, samozrejme nechýbal mu skvelý dabing.

 

 

4. Raiden

 

Raidena moc hráčov série MGS nezaujal, pôsobil ženským dojmom a najmä "nahradil" starého veterána Solida. V MGS4 sa ukázal ako ninja. Skvelá postava z tajnou minulosťou a silným príbehom kde bol tiež len hračka Patriotov

 

 

3. Leon S. Kennedy

 

Leon prežil zombie katastrofu v Racoon City, pridal sa do nejakej tajnej organizácie a bojoval v Európe proti Los Iluminados. Táto postava začínala ako policajný nováčik a dospela k profesionálovy. Stretol som sa s ním na PS1 v Resident Evil 2 a potom až v Resident Evil 4 na PS2.

 

 

2. Nathan Drake

 

Tak Nate tu nesmie chýbať, to je proste týpek s ktorým by sa chcel asi každý poznať, nestráca zmysel pre humor ani v tých najnebezpečnejších situáciách. Svet už zachránil dva krát a dúfajme že to nebolo naposledy. Je to vtipálek, ženy po ňom idú no jeho srdce patrí len jednej Elene Fisher.

 

 

A mojou najobľúbenejšou postavou sa samozrejme, asi ste to nečakali, stáva:

 

1. Solid Snake

solid snake

 

Tak tento pán je klon, pár rokov to ani nevedel, kto by čakal že je to klon najlepšieho vojaka 20. storočia že? Zachránil svet už toľkokrát že asi jedna ruka by vám nestačila. Samozrejme zničiť tank granátom pre neho nie je problém a nie to ešte nakopať pár Metal Gearov do zadku, proste je to postava ktorou ste chceli byť aj vy keď vám bolo 14 rokov. S touto postavou/sériu som dospieval a preto pre mňa toľko znamená. Samozrejme hlas Davida Haytera nesmie chýbať, bez neho by Snake nebol Snake.

 

 

To samozrejme nie je všetko, ešte musím spomenúť Big Bossa ktorý sa delí so Snakeom o prvé miesto:

 

Big Boss

big boss

 

Najväčší hrdina 20. storočia ( hneď po The Boss). Bojoval proti prvým zbraniam ktoré mohli s ktoréhokoľvek miesta na zemi vystreliť atomovku. Vlastná krajina ho okašlala. Chcel založiť krajinu v ktorej bude každý vojak doma, Outer Heaven. S týmto hrdinom sme sa stretli v MGS3, MGS4, MGS Portable Ops a Peace Walker.

 

 

Tak to je všetko, snáď sa Vám môj rebríček páčil tak lesu zdar Halali



Prístupov 4799
Kvalita článku
(90%) hlasov 6

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Mojou cestou
[ 29.12.2019] (príspevkov 0)
Hore v svetle
[ 29.12.2019] (príspevkov 0)
Cesta blázna
[ 26.2.2018] (príspevkov 0)
Spolu cestou
[ 31.12.2017] (príspevkov 0)
Čierna vojna
[ 12.10.2017] (príspevkov 0)
Dávam ti zbohom
[ 20.5.2017] (príspevkov 0)
Nezničiteľný
[ 7.2.2017] (príspevkov 0)
Zase si tu
[ 5.9.2016] (príspevkov 0)
Brána k tebe
[ 10.1.2016] (príspevkov 0)
Možeš?
[ 20.12.2015] (príspevkov 0)