blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG had-89
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
4
SLEDUJETE BLOG
Welcome !!!
naked-snake89



Monika
pridal naked-snake89 3.1. 2013 o 22:04



   Firemný večierok na ktorý ma zobrali kolegovci stál samozrejme za veľký prd, ten program bol neskutočne nudný. Sledovať speváka s dvadsať ročnou mŕtvou kariérou bolo asi také zábavné ako baliť opitého tranzvestitu. Zoznamovať sa s kolegami z iných poschodí sa mi taktiež nechcelo tak som svoj lenivý zadok posadil pri barový pult a užíval si nového kamaráta s menom Rum.

Sledoval som všetky tie falošné pozdravy, tú ich nútenú zábavu a tú namyslenosť.

 

Pri druhom vypitom poháriku som si všimol osobu rovnako sa zabávajúcu. Nepoznal som ju, sedela na barovej stoličke, topánky na vysokých podpätkoch mala vyzuté a pohodené pod seba. Ťukala do svojho smartfónu a unudene dopíjala Mojito. Sledoval som jej ladné pohyby ktoré boli tak neskutočne príťažlivé že sa mi na okamih začal prekrvovať "mozog".

Krátke obtiahnuté krajkované červené šaty na tak úžasnom opálenom tele,bol to neskutočný pohľad. Z popod jej dlhých čiernych vlasov presvital strieborný náhrdeľník, ruku jej zdobil podobný náramok a dlhé na červeno nalakované nechty.

 

Opatrne som ju sledoval, prstami som chodil po vrchu pohárika a predstavoval si ako si to s ňou užívam.

 

"Prečo nie?" spýtal som sa nahlas.

 

Priateľ Rum mi dodal troška viac sebavedomia než bolo treba a už som vedľa nej stál, usmiaty a zhovorčivý. Bavili sme sa zopár hodín ktoré nám neskutočne rýchlo ubehli, ani sme si nevšimli opitého riaditeľa ktorý balil nejakú sto kilovú pracovníčku.

"Vieš čo zlatíčko, pôjdem ja pomaly, mám to ďaleko domov a nechce sa mi čakať na kolegyňu aby ma zaviezla domov." Dodala svojím jasne sladkým hlasom.

"No kľudne by som ťa mohol odprevadiť, vieš...aby ťa nikto neprepadol a náhodou neznásilnil." som do nej hneď spustil.

"Tak to by bolo od teba určite šľachetné." dodala a usmievala sa na mňa.

 

Za okamih som jej už obliekal tmavo červený kabát a vychádzali von do tmavých ulíc.

Lodičky si držala v ruke, fajčila cigaretu a smiala sa na mojich trápnych sexistických vtipoch. Po vyše hodinovej prechádzke sme sa dostali pred jej dom v ktorom bývala, klasický rodinný dom, zopár okien a garáž.

"Tak...tešilo ma, dobre som si pokecal..." váhavo som dodal a pomali sa chystal domov urobiť si to aspoň päť krát.

"Aj mňa tešilo, hmm Robo?"

"Ehm nie, som Roman." a usmial som sa.

 

Podišla ku mne, jej krásna tvár sa začala približovať k mojej, naše ústa sa začali približovať až sa stretli. Vášnivo sme sa začali bozkávať, lodičky hodila na zem a začala ma hladiť na určitých, veľmi citlivých, partiách môjho tela. Dotyky som veľmi rád opätoval, jej krásny oblý zadoček bol neskutočný, rukami som sa dostával na jej neskutočné prsia.Cítil som že sa jej to páči, začali sme sa blížiť k jej domu. Bozkával som ju počas toho ako sa snažila odomknúť dvere.

 

Zabuchli sme za sebou dvere a doslova behom sekundy zo mňa strhla všetko oblečenie a môj penis už bol láskovaný jej krásnymi plnými perami. Jej jazyk robil neskutočné pohyby, vzdychal som od rozkoše. Začala mi lízať aj semenníky, bolo to neskutočné. Jazykom išla pomaly hore až sa mi dostala opäť k mojim ústam. V tom som ju začal vyzliekať ja, posadil som ju na konferenčný stolík, a môj jazyk sa zaboril do jej krásnej šťavnatej vagíny, vzdychala čoraz silnejšie, rukou som jej začal dráždiť bradavky a cítil ako jej slastná pošvička vlhne ešte viac.

"Neprestávaj!" zakričala počas vzdychancov.

Stehnami a rukami si moju tvár zatláčala silnejšie k jej sladkej pošvičke až sa celým domom ozval zastonanie a výkriky orgazmu.

Celá sa triasla, držala ma končekami prstov za vlasy. Pomali som sa postavil, zobral do náručia a dal na sedačku v obývačke. Otočil som si ju, a môj tvrdý penis zasunul do vlhkej dierky. Začal som najprv pomaličky, dnu a von, dnu a von. Podľa jej vzdychov som vedel čo sa jej páči. Zrýchlil som na tempe, rýchlejšie a jemne som prirážal. Nahol sa k jej krásnym prsiam a držal ju za bradavku. Ešte rýchlejšie a začal som silnejšie prirážať. Kričala ako sa jej to páčilo, zo spodu mi držala semenníky a hladkala mi ich. Pot mi stekal po chrbáte až na zadok, neprestával som až som pocítil ako to na mňa ide, dal som to aj jasne na javo. V rýchlosti sa otočila, vzala mi ho do rúk a svojou pusou ma dorobila. Celá bola od mojej bielej tekutiny, stekalo jej to po prsiach, po ústach. Stále mi ho lízala a bozkávala...

Po chvílke prestala, hľadel som jej do očí, ona sa len usmievala. Chytila ma za ruku a odviedla do sprchy, stáli sme tam nahý, stekala na nás horúca voda ktorá sa z nás až odparovala. Pohľad na jej tvrdé bradavky ma nenechal dlho kľudným a môj sa hrdo vstýčil.

Keď ho uvidela tak sa len tíško usmiala. Zohla sa k nemu a začala ho pekne pomali honiť. Jemne sťahovala predkožku, sem tam zapojila jazyk ale prvoradá bola práca s rukami. Pridávala na rýchlosti, cítil som neskutočné pocity. Vzdychal som a šepkal ako jej to dobre ide...

Hlasne som zastonal a už som striekal po sprchovom kúte svoj ejakulát.

Bez slov sme sa spoločne osprchovali, usmievali sa na seba, pomaly sa obliekol a usmievajúc odchádzal. Lúčila sa so mnou v bledo modrej košeli a čiernych ponožkách.

Bozkala ma : "Tak zase o rok na večierku Robko."

"Ehm..Roman." dodal som jej.

"Tak ahoj Romčo." Usmiala sa na mňa s tými jej hnedými očami a zavrela dvere.

Ešte týždeň som sa v práci usmieval ako blázon keď som ju náhodne stretol na chodbe.

 



Prístupov 5684
Kvalita článku
(86,4%) hlasov 11

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Mojou cestou
[ 29.12.2019] (príspevkov 0)
Hore v svetle
[ 29.12.2019] (príspevkov 0)
Cesta blázna
[ 26.2.2018] (príspevkov 0)
Spolu cestou
[ 31.12.2017] (príspevkov 0)
Čierna vojna
[ 12.10.2017] (príspevkov 0)
Dávam ti zbohom
[ 20.5.2017] (príspevkov 0)
Nezničiteľný
[ 7.2.2017] (príspevkov 0)
Zase si tu
[ 5.9.2016] (príspevkov 0)
Brána k tebe
[ 10.1.2016] (príspevkov 0)
Možeš?
[ 20.12.2015] (príspevkov 0)